Antena Căutare

Calin Popescu Tariceanu, mire pentru a cincea oara! S-a casatorit cu Loredana Moise

Calin Popescu Tariceanu face nunta, in aceasta seara, cu cea de-a cincea aleasa a inimii sale, Loredana Moise. De aceasta data, cea care l-a adjudecat pe fostul premier este o bruneta cu 26 de ani mai tanara decat el, din Buzau, de profesie artist plastic. Petrecerea are loc departe de ochii lumii, intr-un loc vestit pentru discretie, Palatul Ghika.

Departe de ochii presei, cei doi au preferat o ceremonie discreta, in luna iulie, la care au participat doar rudele si prietenii apropiati. Si petrecerea din aceasta seara este la fel de discreta. Peste 200 de oaspeti sunt asteptati la Palatul Ghika. Invitatii se vor delecta cu bucate alese si bauturi rafinate.

Ii vor fi alaturi fostului premier prietenii apropiati, dar si nume sonore din politica. Iar la asa rang, asa tinuta.

Tariceanu s-a casatorit, de fiecare data, cu femeile de care s-a indragostit. Iar Loredana l-a cucerit imediat, la cateva luni doar de divortul de Ioana, cea de-a patra sotie. Iar in mai, anul acesta, vorbea deja despre casatorie.

Calin Popescu Tariceanu a fost dintotdeauna un Don Juan. Avea doar 18 ani ani cand i s-a propus sa lucreze ca fotomodel. Sase ani mai tarziu, Tariceanu s-a casatorit cu o fosta colega de facultate a carei identitate nu a dezvaluit-o niciodata. A urmat apoi Livia, fiica unui fost ambasador. In 1996, Cornelia Trantescu ii lua locul, iar in 2003, Ioana Dinu il cucereste pentru o vreme. In 2011, Ioana si Calin au divortat, dupa sapte ani de casnicie. Ea si-a refacut viata in bratele unui prieten mai vechi de-al premierului. El, in bratele Loredanei.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x