Antena Căutare

Cel mai tare banc despre Iohannis și Dăncilă, la alegerile prezidențiale 2019! „Avionul se defectează și trebuie să aleagă...”

Duminică, 24 noiembrie 2019, românii își aleg președintele pentru următorii 5 ani. În mod inevitabil au apărut și bancurile despre Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă, cei doi candidați din turul 2 al alegerilor prezidențiale 2019.

Cel mai tare banc despre Iohannis și Dăncilă, la alegerile prezidențiale 2019! „Avionul se defectează și trebuie să aleagă...”
Cel mai tare banc la alegerile prezidențiale 2019

În ultimele ore a început să se viralizeze pe Facebook un banc despre alegerile prezidențiale 2019, în care protagoniști sunt Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă și Dan Barna!

Iată mai jos cel mai tare banc al momentului:

Klaus Iohannis, Dan Barna și Viorica Dancila se deplasau cu avionul în străinatate, pentru a susține o conferință de presă. În timpul zborului, li se defecteaza motoarele și pierd o aripă. Trebuie să se parasșteze ca să poată scăpa. Aveau însă o mare problemă: ei erau trei, însă aveau doar două parașute.

Viorica Dancilă, luând o parașută în spate, sare și strigă:

-He, he, he, eu trebuie să trăiesc, ca să fiu președintele României! Iohannis se uită la Barna și Barna se uită la Iohannis. La un moment dat, Iohannis îi spune lui Barna:

-Poftim, ia parașuta!

-Nu pot să cred...Un gentleman desăvârșit... Mulțumesc mult, dar nu pot accepta! E prea mult.

-Stai liniștit, că nu-i nimic. “Deșteapta” a sărit cu sacul meu de dormit!

Tentativă de fraudă la vot în Teleorman. S-a întocmit dosar penal... Primar și viceprimar din Olt, acuzați că dau bani cetățenilor ca să meargă la vot...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x