Antena Căutare

Cezar Preda: Pasat si Ridzi sa-si depuna demisia din Parlament

Vicepresedintele PDL Cezar Preda le solicita deputatilor Dan Pasat si Monica Iacob Ridzi sa-si depuna demisia din Parlament. Preda sustine ca acest fapt ar repara "greseala" de ieri a membrilor Camerei Deputatilor.

"Pentru a repara greseala membrilor Camerei Deputatilor care nu au asigurat ieri (marti - n.r.) numarul de voturi necesare solutionarii in justitie a cazului deputatului Dan Pasat, solicit, pentru binele Romaniei si in sprijinul demersurilor continue ale tarii noastre in lupta impotriva coruptiei, ca cei doi parlamentari, Dan Pasat si Monica Iacob-Ridzi, sa-si depuna demisia din Parlamentul Romaniei in vederea solutionarii cazurilor lor in justitie",


In opinia vicepresedintelui PDL, acum este mult mai importanta problema Romaniei in spatiul european decat orice alta problema care vizeaza cazuri individuale.

Plenul Camerei Deputatilor a respins, in decembrie 2010, cererea DNA de incuviintare a perchezitiei informatice in cazul Ridzi, precum si cererea de extindere a cercetarii penale.

Presedintele Traian Basescu a declarat ulterior ca acest caz a creat un mare deserviciu Romaniei in procesul de aderare la Spatiul Schengen si este nevoie de un aviz favorabil in alte dosare, la inceputul sesiunii parlamentare.

Citeste si Jurnalul!

Foto: Intactimages

Adrian Nastase acuza un "jihad" pornit impotriva sa la comanda politica... Antonescu despre declaratiile lui Basescu: "Nu am ce sa-i transmit postacului de la Cotroceni"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x