Antena Căutare

Crin Antonescu: "Basescu a fost adus la putere de lacomia, clientela si demagogia PSD"

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a lansat atacuri fara precedent la adresa social-democratilor, pe care i-a acuzat de maniera in care au condus tara, cat au fost la guvernare. Crin Antonescu nu l-a iertat, in declaratii, nici pe actualul sef al PSD, Victor Ponta.


"Ce a facut PSD in aceasta tara? L-a adus la putere pe Traian Basescu. PSD, in cea mai mare parte, vulnerabilitatile sale, dosarele sale, slabiciunile sale, oamenii sai santajabili, tradarile din PSD - pentru ca nici generalul Oprea, nici Marian Sarbu, nici Cristian Diaconescu nu erau fruntasi ai PNL, ci ai PSD - l-au facut a doua oara presedinte, cand nimeni nu mai putea in afara de ei, pe Traian Basescu. Nu PNL, nu Crin Antonescu", a spus presedintele PNL.

"Traian Basescu a fost adus la putere de lacomia, de clientela si de demagogia PSD, a regimului Adrian Nastase, a regimului Iliescu, Nastase, Ponta mai mititel", a completat Antonescu.

Deocamdata, PSD a evitat sa raspunda sagetilor venite din partea lui Antonescu, insa si social-democratii si liberalii au astazi sedinte, in care cel mai probabil vor discuta acest subiect.

Europarlamentarul democrat-liberal Cristian Preda: "Mi-e rusine ca sunt in PDL"... UDMR asteapta motivarea deciziei CCR in cazul Legii Educatiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x