Antena Căutare

Crin Antonescu: "Basescu a renuntat la ideea de reorganizare teritoriala dupa cateva calcule politice"

Presedintele Traian Basescu a renuntat la ideea de reorganizare teritoriala dupa cateva calcule politice, sustine liderul PNL, Crin Antonescu. Argumentul care l-a facut pe presedinte sa se razgandeasca ar fi haosul institutional si mai mare, cu repercusiuni directe la electorat si ar fi luat din voturile PDL.

Un rol important in constientizarea acestui fapt l-ar fi avut UDMR, care i-a convins pe democrat liberali sa nu meraga mai departe cu reorganizarea administrativa.


"Eu cred ca la povestea cu regionalizarea s-a renuntat, cel putin pana la noi ordine, nu atat datorita rezistentei UDMR, pe langa care se mai putea insista, ca sa fiu delicat, ci datorita calculului pe care actuala putere l-a facut ca regionalizarea nu salveaza nimic din dezastrul electoral care o asteapta. Si in plus ar fi politizat si mai mult votul", a declarat Crin Antonescu.

sursa: Antena3

Gyorgy Frunda: Daca USL va avea 50%, ne va inchide usa in nas, daca nu, va fi foarte draguta cu noi... Olguta Vasilescu: Raed Arafat e singurul demnitar care a venit cu bani de acasa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x