Antena Căutare

Crin Antonescu despre Mircea Geoana: Se poate face politica si fara sa stai pe un loc care nu e al tau

Presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu, a declarat miercuri, dupa suspendarea sedintei Senatului ca democrat-liberalii l-ar putea "infia politic" pe Mircea Geoana, propunandu-l drept candidat pentru functia de presedinte al Senatului daca postul va fi declarat vacant ca urmare a excluderii acestuia din PSD.

"Eu am citit despre pustnici crestini care puteau sta in varf de stalp, fara paine, fara apa, luni de zile. Noi nu suntem insa aici pentru exercitii de Guiness Book, nici la circ sa vedem cat poate sa stea fizic pe scaun un om", a declarat Crin Antonescu referindu-se la determinarea lui Mircea Geoana sa nu renunte la functia de presedinte al Senatului.

Crin Antonescu a criticat tergiversarea lucrarilor din plenul Senatului si a declarat ca este suficient cat timp s-a pierdut cu aceasta sedinta suspendata.

Liderul liberalilor a declarat ca se asteapta ca Mircea Geoana sa faca ceea ce ar face orice om politic cu bun simt atunci cand nu mai are sustinere partidului.

Sursa: Jurnalul National

Foto: Intactimages

Mircea Geoana: "Ion Iliescu este, pentru mine, un subiect inchis in catafalc si dus intr-o alta aripa a istoriei&qu... Ion Iliescu: Mircea Geoana este un perdant, nu a invatat nimic din viata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x