Antena Căutare

Crin Antonescu: Dinu Patriciu si Traian Basescu nu-si pot cauza reciproc prejudicii de imagine

Presedintele PNL, Crin Antonescu este de parere ca seful statului, Traian Basescu, si omul de afaceri Dinu Patriciu fac parte din acel grup de oameni care nu isi pot cauza prejudicii de imagine, informeaza Hotnews.

Crin Antonescu a declarat, joi, la Craiova, ca, desi Traian Basescu a castigat procesul intentat lui Dinu Patriciu prin care il acuza pe acesta ca i-a adus prejudicii de imagine prin difuzarea casetei video in care seful statului era prezentat in timp ce lovea un copil, acest lucru nu inseamna, in opinia sa, ca fapta nu s-a intamplat.

''Basescu a lovit copilul, ca doar a spus-o singur. L-a lovit mai tare, mai incet, mai la suparare, stim aceste lucruri, ce Dumnezeu, ca doar a spus-o singur. Despre proces in sine nu am nimic de comentat decat sa mai spun ca nu trebuie sa inteleaga lumea gresit ca daca acest proces a fost castigat in prima instanta de Traian Basescu asta nu inseamna ca Traian Basescu nu a lovit copilul sau ca Patriciu sau altcineva a trucat filmul. Nu! Exista un grup de oameni in Romania care nu isi pot cauza nici prejudicii de imagine si nici nu isi pot ridica imaginea unii altora. Pana la urma si Patriciu si Basescu sunt in acest grup, chiar daca nu sunt impreuna'', a spus liderul PNL, potrivit Hotnews.

Judecatoria Sectorului 1 a decis, miercuri, ca omul de afaceri Dinu Patriciu sa plateasca daune morale in valoare de un leu presedintelui Traian Basescu, in procesul in care acesta il acuza pe Patriciu ca i-ar fi adus atingere imaginii prin distribuirea in campania electorala din 2009 a unei inregistrari video dintr-o campanie precedenta in care parea ca ar lovi un copil. Decizia Judecatoriei Sectorului 1 poate fi atacata cu recurs de omul de afaceri Dinu Patriciu.

Foto: Intactimages

Iulian Urban: "PDL a ajuns un camp minat. Conducerea e slaba si fara cojones"... Boc e optimist: PDL si actuala Coalitie, la guvernare si dupa 2012...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x