Antena Căutare

Iulian Urban: "PDL a ajuns un camp minat. Conducerea e slaba si fara cojones"

Presiunea din "oala" democrat-liberala pare a fi in crestere. Intr-o postare pe blogul pesonal, senatorul PDL Iulian Urban sustine ca in organizarea partidului este haos din cauza conducerii, in frunte cu Emil Boc, care este "slaba si fara cojones"(testicule).

"Multi analisti sau oameni de presa, ori cativa naivi din politica au crezut ca luni, dupa ce presedintele PDL si primul-ministru Boc a venit la grupul de la Senat, iar la plecare a promis ca absentii de serviciu ai PDL din cauza carora nu se mai voteaza nimic de doua luni si care fac parte din tabara motiunii castigatoare la congres, vor fi prezenti la fiecare sedinta de Plen, lucrurile s-au rezolvat.
Ei bine, astazi, la Senat, am fost mai putini cei care deja am devenit gugustiucii de serviciu, adica cei care vin mereu la Senat ca sa constate ca onor colegii lor de partid, care au si functii in PDL nu dau pe la locul de munca. Cam la asta se reduce autoritatea in PDL in acest moment.
Isi amintea cu nostalgie, unul din dinozaurii inlaturati la Congresul PDL din forurile de conducere ale partidului, ca pe vremea cand Basescu conducea PD, dupa ce termina de inspectat strazile din Bucuresti, convoca sedintele cu putinii de atunci parlamentari PD la 2.00 dimineata si nu indraznea unul sa lipseasca. Chiar daca sedinta tinea pana la 5.00 dimineata. La 9.00, toti parlamentarii PD erau prezenti la Parlament. Ce spune actuala conducere de acele vremuri? Ehei, nici dictaturile nu mai sunt ce au fost (...)
", scrie Iulian Urban.

"PDL este in acest moment un camp minat in care, multi din cei care au ajuns in fruntea partidului, nu confirma faptul ca meritau sa ia locul "dinozaurilor" ba mai mult, sunt mai rai in apucaturi, in lipsa de disciplina, iar la conducerea partidului nimeni nu are curajul sa faca nimic (...)Iar toate acestea sunt din vina conducerii partidului care este prea slaba si fara cojones ca sa aiba curajul sa-i sanctioneze pe cei care nu vin la serviciu" este de parere Iulian Urban.

Foto: Intactimages

Mitrea: Geoana se baga in seama, organizeaza grupuri revolutionare in PSD... Crin Antonescu: Dinu Patriciu si Traian Basescu nu-si pot cauza reciproc prejudicii de imagine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x