Antena Căutare

Crin Antonescu: PDL incearca, comic, sa sporeasca numarul de parlamentari

Proiectul de comasare a alegerilor, lansat de MAI, arata ca PDL incearca, „comic”, sa sporeasca numarul de parlamentari, iar PNL este in dezacord si ia in calcul „masuri mai radicale” pentru combaterea acestuia, a declarat Crin Antonescu.

"Prezentarea oficiala a proiectului de lege prin care pedelistii incearca abuziv sa comaseze doua randuri de alegeri extrem de importante, dar, si mai comic, incearca sa isi mareasca numarul de parlamentari, ma bucura intr-un fel, pentru ca in felul acesta se pot lamuri si cetatenii acestei tari, daca nu au facut-o pana acum, in privinta bunei credinte a acestor politruci, in frunte cu presedintele Basescu, care ii gireaza de atatia ani", a declarat presedintele PNL.

Antonescu a amintat ca PNL nu poate fi de acord cu o asemenea lege si a adaugat ca USL „a depus de multa vreme o propunere legislativa care ar reduce numarul parlamentarilor la 318, lege care este blocata de pedelisti".

Vom discuta in urmatoarea sedinta a USL care sunt pasii de urmat, luam in calcul si masuri mai radicale, nu doar o contestatie la Curtea Constitutionala, care sa fie rezolvata eventual dupa alegeri", a aratat Antonescu.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Daniel Buda (PDL): Numarul parlamentarilor va fi redus, fara discutie... Emil Boc, optimist: Urmeaza un an de cules roade...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x