Antena Căutare

Crin Antonescu: “Proiectul de organizare al UDMR seamana cu harta Dictatului de la Viena”

Co-presedintele USL, Crin Antonescu, a declarat marti seara, la un post TV, ca Traian Basescu incearca sa puna presiune pe UDMR si sa-i faca sa creada ca a realizat o intelegere oculta cu Opozitia in privinta reorganizarii teritoriale.



"Ne-am dus la Cotroceni ca sa rupem aceasta stare de nondialog. Pentru mine presedintele Basescu nu a fost deloc relaxat asa cum sustine, fiindca nu poate fi relaxat in fata unor oameni care nu au dosare si nu pot fi santajati. A incercat ceva cu Victor Ponta si cred ca a primit o replica clara"


Seful PNL anunta ca prin reorganizarea teritoriala Basescu incearca sa nu mai aiba alegeri in judete: "In teritoriu, presedintele masoara superioritatea clara a USL. Cu baroni, fara baroni... Stie ca nu are sanse prea mari, dar spera ca dand banii doar la opt super baroni pana la alegeri o sa-i mai atraga pe cativa."

sursa:Jurnalul

foto:Intact Images

UPDATE! Negocierile in Coalitie pe tema statutului minoritatilor au esuat. UDMR propune amanarea reorganizarii... Basescu, despre negocierile de la Cotroceni: "Luni vom avea un punct de vedere ferm, al UDMR si minoritatilor"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x