Antena Căutare

CT Popescu: Discursul domnului Boc ma duce cu gandul la Germania din 1945

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a catalogat ca "jalnic" discursul lui Emil Boc dupa ce Sorin Frunzaverde a parasit PDL-ul pentru a trece in Partidul National Liberal.

Analogia este cea Rudolf Hess, adjunctul din partidul Nazist al lui Hitler.[...] Discursul domnului Boc ma duce cu gandul la Germania din 1945

E jalnic acest discurs, chiar mi-a creat un sentiment implasabil. Nu a avut curaj nimeni sa spuna lucrurilor pe nume, sa restructureze partidul [...] Care onoare, care pedelisti adevarati? Pai nu mai exista PDL.

A fost un discurs inghetat, blocat, paralizat. E vorba de desfiintarea PDL asa cum Ceauseascu a desfiintat Partidul Comunist in '80. La nivelul celor mai inalte structuri din PDL nu mai exista viata de partid. Partidul inseamna doar Basescu care da ordine, si un grup de privilegiati, de eunuci care executa ordine.

Blaga poate schimba lucrurile pe termen lung in ceea ce priveste supravietuirea acestui partid pe teren lung. Disparitia partidului ar avea consecinte majore, negative, pentru politica romaneasca. In colapsul creat de disparitia acestui partid, pot intra tot felul de jivine.

Nu aceste alegeri sunt pierdute. Obiectivul partidului este punerea partidului pe linii sanatoase pentru viitor.
Foto: Intact Images

CCR: "Legea lustratiei este neconstitionala"... Vezi cum au facut politicienii rost de locuri de veci gratuite!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x