Antena Căutare

Demisia Monicai Iacob Ridzi din PDL, ceruta si de Sulfina Barbu

Demisia Monicai Iacob Ridzi e ceruta de tot mai multe voci din PDL. Dupa Elena Udrea, si Sulfina Barbu crede ca partidului democrat-liberal i-ar fi mai bine fara fostul ministru al Tineretului. Declaratiile vin la numai cateva zile dupa ce colegii de partid au scapat-o pe Monica Iacob Ridzi de perchezitia electronica si extinderea urmaririi penale cerute de procurorii DNA.



"Pe mine m-a deranjat foarte mult discursul doamnei Ridzi. A fost amenintator: ca oricare dintre noi putem fi in situatia asta. Eu i-am spus si personal: si eu am fost ministru si am avut plangeri penale, dar le-am rezolvat in instanta, nu in fata partidului si nu in fata Parlamentului", a spus Sulfina Barbu.

Deputatul PDL a precizat ca i-a sugerat Monicai Ridzi ca ar fi mai bine sa ceara vot in favoarea solicitarilor Parchetului, lucru care nu s-a intamplat.

"Monica Iacob Ridzi nu realizeaza ca a pus o imagine urata partidului si a pus multi colegi intr-o situatie dificila: cei care au fost impresionati emotional de starea ei de sanatate. Eu voi solicita in interiorul partidului ca Ministerul Justitiei sa revina cu aceasta cererere in sesiunea viitoare."

Sulfina Barbu nu este singura care a cerut demisia Monicai Iacob Ridzi. Si Elena Udrea a propus ca fostul ministru al Tineretului sa isi dea demisia, pentru a evita speculatiile care se fac pe seama dosarului in care este implicata.

Foto: Intactimages

Boc: Nicaieri in Europa nu s-a iesit din recesiune cu masurile propuse de Opozitia din Romania... UPDATE! Bugetul pe 2011 a ajuns in plenul Parlamentului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x