Antena Căutare

Deputatii PDL Cristian Boureanu si Dan Marian, dosare penale pentru mita electorala

Politistii vasluieni au intocmit dosare penale pe numele deputatilor PDL Cristian Boureanu si Dan Marian, candidati pentru noi mandate in judetul Vaslui, pentru ca acestia ar fi oferit mici drept mita electorala spectatorilor unui meci de fotbal din Husi, informeaza Mediafax.

Dosarul penal in acest caz a fost intocmit in urma unei plangeri facute de unul din contracandidatii lui Cristian Boureanu, care sustine ca atat deputatul PDL cat si colegul sau de partid, Dan Marian, au incalcat legea alegerilor parlamentare.

Astfel, candidatul USL la Camera Deputatilor in Colegiul 6 Vaslui, Toader Dima, arata in sesizarea respectiva ca cei doi parlamentari au oferit mici spectatorilor care asistau la un meci de fotbal. Mancarea si bautura ar fi fost impartite oamenilor de catre reprezentantii de campanie ai deputatilor PDL, care s-ar fi imbracat in ospatari si au mers printre bancile spectatorilor.

Deputatul Dan Marian, candidat din partea ARD la Senat in Colegiul 3 Vaslui care cuprinde si zona municipiului Husi, a spus ca a participat la acel meci, dar ca nu a oferit bauturi sau produse alimentare spectatorilor drept mita electorala.

La randul sau, deputatul Cristian Boureanu a afirmat ca nu a fost in acea zi la Husi, acuzatiile fiind nefondate. "Eu nu am ajuns in municipiul Husi in acea zi, asa ca nu aveam cum sa fiu nici la acel meci de fotbal. Din ceea ce am aflat si eu, jucatorii au ramas dupa partida, acolo, intre ei", a spus Cristian Boureanu.

Deputatul PDL a adaugat ca-i va face si el plangere penala contracandidatului sau la Camera Deputatilor, Toader Dima, pentru denunt calomnios.

Foto: Intact Images

Sursa: Antena 3

> Raspunsul premierului" href="/news/politic/traian-basescu-victor-ponta-e-un-mitoman-omul-asta-e-bolnav-de-minciuna-id141330.html?utm_source=antena1&utm_medium=linkuri&utm_campaign=prev" class="stire-prev">Atac fara precedent! Traian Basescu: "Victor Ponta e un mitoman, omul asta e bolnav de minciuna" >> Rasp... Crin Antonescu ameninta cu suspendarea, daca USL obtine majoritatea si Basescu nu-l numeste premier pe Ponta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x