Antena Căutare

EDITORIAL! Initiativa lingvistica: Eroare tehnica legislativa=prostie!

Concret, faptele stau in modul urmator, la primele ore ale diminetii... te trezesti cu stirea ca in momentul in care toate cresc, s-a gasit TVA-ul la alimentele de baza sa scada!

Cum erai deja la a doua cafea, cu greu te mai puteai gasi sub plapuma, si nu asa cum ar fi trebuit, in campul muncii - adanc ancorat in meandrele concretului, dar te freci inca o data la ochi, poate dispare de sub ei actul legislativ adoptat, mult prea datator de optimist pentru a fi concretizat la ora actuala in Romania.

Si totusi, vreme de vreo juma' de ora, in Romania exista posibilitatea ca sub dictatura democratica a legii, TVA-ul la alimentele de baza sa devina aidoma lui Boc, mititica, si o alta lege sa lase pensionarii sa supravietuiasca, prin neimpozitarea pensiilor mai mici de douazeci de milioane de lei, vechi.

Fatalitate! N-a fost sa fie! Barbarii de tirani, moguli ai presei din Romania, ii adancisera in somnul cel de moarte pe vajnicii democrat-liberali, dar cat credeau c-o sa le mearga asa? Portocalii si vigilenti, mai sus-mentionatii au sarit peste gustarea de dimineata de la cantina Parlamentului, si aprinzand prin vocile lor focul generator de cenusa, de pus in cap, au motivat ca s-a produs... o eroare tehnica legislativa!


Citeste tot articolul pe Jurnalul National!

Teo Trandafir: Motiunea de cenzura nu are un argument solid... Igas : "Vad ca doamnele sunt interesate de Ciocan!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x