Antena Căutare

Efect de domino: Trei parlamentari si 42 de primari PDL merg alaturi de Frunzaverde in PNL

Trei parlamentari si 42 de primari PDL vor pleaca alaturi de Sorin Frunzaverde in PNL. Prim-vicepresedintele PDL a demisionat din partid si va candida din partea USL la alegerile din iunie pentru un nou mandat la presedintia CJ Caras-Severin.

Presedintele PNL Caras Severin Marcel Vela a precizat marti, pentru Agerpres, ca, daca Sorin Frunzaverde si cei 42 de primari ai PDL din judet vor trece la PNL, se va putea vorbi de o clarificare a dreptei politice romanesti.


Cei trei parlamentari PDL din Caras Severin sunt deputatii Gheorghe Hogea si Valentin Rusu si senatorul Iosif Secasan.

Potrivit lui Vela, PNL va deveni astfel primul partid din Caras-Severin, daca acesti primari ai PDL il vor urma pe Sorin Frunzaverde si se vor alatura liberalilor.

Vor fi 42 de primari PDL si 15 primari PNL, dintr-un total de 77 de primarii din judet. Practic, vom avea cea mai mare pondere politica, impreuna cu PSD, in Uniunea Social Liberala, atat la alegerile locale, cat si cele parlamentare. De fapt, este o clarificare pentru dreapta politica din Caras-Severin, care uneste liberali si democrat-liberali', a afirmat liderul liberalilor caraseni.

Presedintele PNL Caras-Severin, Marcel Vela, a declarat, marti, ca Sorin Frunzaverde va candida din partea USL la sefia Consiliului Judetean.

Marcel Vela a explicat ca Frunzaverde va candida din partea USL, insa ca reprezentant al PNL. El a mai spus ca, "deocamdata", Frunzaverde nu s-a inscris in PNL.

"Confirm candidatura - nu inscrierea, pentru ca nu am procedat inca la aspectele tehnice - din partea USL, respectiv a PNL a lui Sorin Frunzaverde la presedintia Consiliului Judetean Caras-Severin", a declarat Marcel Vela pentru Mediafax.

Sebastian Lazaroiu, pe Facebook: "Frunzaverde - un gunoi"... Roberta Anastase implineste astazi 36 de ani!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x