Antena Căutare

Elena Basescu in PE: Reorganizarea teritoriala va duce la ruperea ireversibila de statul comunist

Eurodeputatul PDL Elena Basescu a declarat in cadrul PE faptul ca procesul de reorganizare teritoriala a Romaniei va conduce "la o rupere ireversibila de conceptul de stat comunist" si va face trecerea "la un stat construit pe baza conceptului european", anunta Mediafax.



"subiectul extrem de important" "Tema reorganizarii administrative este una de actualitate mai ales pentru noile state membre"




"Din punctul de vedere al dezvoltarii strategice, in urmatorii ani acest proces va conduce la o rupere ireversibila de conceptul de stat comunist. Va insemna trecerea la un stat construit pe baza conceptului european, care pune accentul pe dezvoltarea regionala", a completat Elena Basescu.

Fiica cea mica a presedintelui a vorbit si despre situatiile din Nagorno-Karabah, din lumea araba si din Africa de Nord, situatia din Siria, femeiile si conducerea intreprinderilor sau sprijinul bugetar al UE acordat tarilor in curs de dezvoltare.


Foto: Intact Images

Deputatii, ineficienti: Doar doua initiative au devenit legi in 2011... Basescu vrea un minister de Afaceri Europene: Marian Sirbu sau Leonard Orban, la conducere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x