Antena Căutare

Elena Udrea și Alina Bica, reținute în Costa Rica. Declarații EXPLOZIVE ale iubitului Elenei Udrea: „La cât de bine o cunosc eu...”

Iubitul Elenei Udrea a vorbit, în exclusivitate, cu reporterii ''Acces Direct'' despre viitorul politic al fostului ministrul

Iubitul Elenei Udrea a vorbit, în exclusivitate, cu reporterii ''Acces Direct'' despre viitorul politic al fostului ministrul. Alexandru Alexandrov spunea, in urma cu doua luni de zile, că Elena Udrea are planuri mai pentru revenirea în politică si că va scăpa cu siguranta de problemele penale.

''La cât de bine şi cât de mult o cunosc pe Elena, de obicei ce îşi propune ea să facă, reuşeşte. Dacă va dori să intre pe scena politică are toată susţinerea mea. Dacă va alege să facă altceva, la fel (...) M-aş bucura să ajungă la prezidenţiale şi să câştige cursa în campania pentru prezidenţiale. Mi-ar plăcea să ajung prim-ministru pentru că aş avea Guvernul la dispoziţie, în sensul în care m-aş putea implica mult mai mult în tot ce ţine de organizarea României'', spunea Alexandru Alexandrov.

Elena Udrea și Alina Bica, reținute în Costa Rica. ULTIMA ORĂ: „Este SALVAREA Elenei Udrea. Poate scăpa!”... Elena Udrea și Alina Bica, reținute în Costa Rica. Detaliile ȘOCANTE despre arestare ies la iveală!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x