Antena Căutare

Emil Boc: Nu putem promite bani sau demisia Guvernului

Emil Boc a transmis persoanelor care au iesit in strada pentru a participa la actiunile de protest ca nu le poate promite pensii si salarii marite sau demisia din functie a Guvernului.

Premierul a declarat, marti seara, in cadrul unei emisiuni TV, ca nu poate nici garanta anularea masurilor dispuse de Guvern in contextul crizei, ci doar masuri economice care sa stimuleze investitiile si crearea locurilor de munca.

Boc a afirmat ca aceste masuri economice au fost discutate si marti cu patronatele, la sedinta Consiliului National Tripartit.

Premierul a precizat totodata ca nu a renuntat la ideea de a promova o noua lege a sanatatii, considerand ca actul normativ este necesar pentru reformarea sistemului.

Protestele de la Universitate, o manifestatie antisistem

De asemenea, Emil Boc a declarat ca actiunile de protest din Piata Universitatii din Capitala seamana mai mult cu o manifestatie antisistem, la care niciun lider politic nu este agreat.

Cel mai important mesaj al autoritatilor statului, sustine Emil Boc, este ca politicienii ar face mai bine sa taca in contextul protestelor.

"In Piata Universitatii, niciun lider politic nu a fost si nu este agreat, ca este de la USL, de la PDL sau de la Partidul Poporului sau sunt persoane care vor sa candideze la Primaria Capitalei. Nimeni, repet, nu a fost si nu este agreat, sau cel putin aceasta a fost impresia mea. Deci, aduce mai mult a manifestatie antisistem", a declarat premierul.

Igas si Ritli, convocati de urgenta la Guvern... Victor Ponta: Solutia democratica o reprezinta intoarcerea la oameni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x