Antena Căutare

Geoana despre incidentul de la parada militara: “O jignire pe care romanii nu au meritat-o”

Institutiile abilitate trebuie sa faca lumina in cazul incidentului de miercuri, de la parada militara, cand onorul i-a fost dat premierului Emil Boc

In primul rand, Ministerul Apararii Nationale trebuie sa faca verificari, deoarece acolo s-a intrerupt lantul de comanda, sustine presedintele Senatului, Mircea Geoana. Acesta nu exclude posibilitatea sa ceara audierea in acest caz a ministrului Apararii, Gabriel Oprea.

Mircea Geoana sustine ca incidentul de la parada militara a fost o "greseala deliberata" si si o "jignire pe care romanii nu au meritat-o".

"Institutional vorbind, ieri a fost o greseala deliberata in care s-a nesocotit o regula minima de functionare in statul roman. Si nu este vorba de dorinta de a fi vazut la televizor sau de a prezenta sau a primi garda de onoare la Ziua Nationala. Este vorba de respectul fata de institutie si fata de regula care functioneaza in tara noastra", a delcarat Mrcea Geoana.

"Cred ca a fost o jignire pe care romanii nu au meritat-o si cred ca ar trebui sa conduca la o serie de concluzii si consecinte", a mai spus presedintele Senatului.

Traian Basescu: "Situatia din Romania aparent este buna"... Mircea Badea: "Eu as tine doliu pentru Laszlo Tokes"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x