Antena Căutare

Geoana despre schimbarea sa: "Sa ma bata Dumnezeu daca inteleg calculul din spatele deciziei"

Presedintele Senatului, Mircea Geoana a declarat, dupa sedinta BPN a PSD in care s-a votat schimbarea sa din fruntea Senatului, ca nu intelege care este calculul conducerii partidului.

"Nu inteleg care e castigul PSD din asa ceva. Vad numai pierdere pe linie, vad pierdere de prestigiu in opinia publica, vad agitatie in partid, vad o dificultate in a explica cum ai o functie pe care, de bine, de rau, o folosesti in interesul Opozitiei si o dai pe tava Puterii. Sa ma bata Dumnezeu daca inteleg care este calculul in spatele acestei decizii", a declarat Mircea Geoana.

Totodata, Geoana a precizat ca nimeni din PSD nu i-a explicat motivele schimbarii sale.

"Conducerea partidului nu a justificat in niciun fel, nu am primit niciun fel de repros explicit. Am senzatia ca i-a suparat vizita mea in America, de parca vizita mea acolo e ceva neobisnuit pentru cineva. Au mai fost invocate chestiuni legate de o eventuala candidatura la presedintie, nu am facut altceva decat sa respect protocoul USL, care spune ca in 2014 cel mai bine plasat dintre candidatii PSD si PNL va candida", a sustinut Geoana.

Foto: Intactimages

Mircea Geoana risca excluderea din PSD. Atanasiu: Trebuia sa demisioneze din 2010... Reactiile politicienilor la inlocuirea lui Geoana - Ion Iliescu: "Sper sa aiba minimum de inteligenta sa accepte&qu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x