Antena Căutare

Gheorghe Flutur: "Emil Boc va castiga alegerile interne din PD-L"

Vicepresedintele democrat-liberal Gheorghe Flutur se declara convins ca Emil Boc va castiga alegerile interne la Conventia Nationala de la sfarsitul acestei saptamani.



''Viitorul PD-L il vad asa: mentinerea la guvernare a PD-L - obligatoriu. In al doilea rand, continuarea modernizarii partidului, o mai buna organizare pe departamente si comisii si o abordare pragmatica, punerea in valoare a masurilor de dreapta pe care le-am legiferat si care trebuie aplicate si care vor culege roade''


Vicepresedintele PD-L mai spune ca motiunea lui Emil Boc i-a convins pe democrat-liberalii suceveni, el exprimandu-si convingerea ca, la Conventia Nationala, toti vor vota pro-Boc: ''Traim intr-o democratie normala si fiecare e liber sa voteze cum ii dicteaza constiinta, dar eu sunt convins ca noi, echipa lui Emil Boc, i-am convins sa voteze cu noi. (...) Motiunea noastra i-a convins pe toti sa ne voteze''.

Intrebat cum comenteaza informatiile vehiculate potrivit carora, dupa alegerile interne din PD-L, o parte dintre democrat-liberali vor infiinta un nou partid, Flutur a spus ca este "o prostie si o speculatie".

sursa:Hotnews

foto:Intact Images

Elevii unui liceu de arte din Bucuresti, convinsi sa se inscrie in PDL pentru a vinde tablouri... Vezi lista oficiala a candidatilor pentru noua conducere a PD-L!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x