Antena Căutare

Gigi Becali, impresionat de luxul din Casa Poporului: "Eu chiar stau cu drag in Parlamentul asta"

Gigi Becali da scaunele de plastic de la Bruxelles pe luxul din Casa Poporului. Dupa ce a intrat prima data in Parlamentul Romaniei, Becali nu s-ar mai lasa dus. Vrea sa-si bea cafeaua zilnic la mesele de marmura. Si-i place atat de mult luxul, incat promite sa nu lipseasca niciodata de la munca, daca va fi ales deputat. Visul europarlamentarului miliardar ar fi continuat, daca nu dadea nas in nas cu Vadim Tudor.

“Eu aici chiar stau cu drag in Parlamentul asta. Acolo mergeam foarte rar pentru ca chiar nu-mi placea. Prima impresie cand am intrat a fost luxul. Mie imi place luxul. La Bruxelles sunt scaune de cinci euro si mese de zece euro si mie imi place sa stau pe mese de mii de euro sa-mi beau cafeaua”, a marturisit latifundiarul.

Gigi Becali a ajuns la Parlament in interes de serviciu. Sa asculte discursul sefului de la Bruxelles, Martin Schulz. Iar Vadim Tudor, un adevarat veteran, si-a luat in serios rolul de ghid pentru mai neexperimentatul sau coleg.

Candidat din partea USL la alegerile parlamentare, Becali a visat cu ochii deschisi la vremurile cand va fi deputat. ”Eu am fost surprins de caldura cu care am fost primit de viitorii mei colegi”, a spus el.

Profund impresionat de cladirea Parlamentului, europarlamentarul milionar are numai ganduri pioase pentru viitorul loc de munca. “O gluma o mai faci, dar nu vreau sa fac o batjocora. O gluma o faci si in biserica, dar totusi nu vreau sa ne batem joc”, a conchis Gigi Becali.

Cum a renuntat Traian Basescu la 80% din datoria de 2,6 miliarde $ a Irakului catre Romania... Intalnirea Ponta-Monti: Italia doreste un calendar clar pe tema aderarii Romaniei la Schengen ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x