Antena Căutare

Gigi Becali respectă Biblia : „Nu o votez pe Viorica Dăncilă! Ce să votez, femeie președinte, am luat-o razna toți?”

Gigi Becali a anunțat cu cine votează în turul 2 pentru alegeri prezidențiale 2019. Latifundiarul din Pipera susține că respectă Biblia și nu votează cu Viorica Dăncilă.

Gigi Becali respectă Biblia : „Nu o votez pe Viorica Dăncilă! Ce să votez, femeie președinte, am luat-o razna toți?”
Gigi Becali și Viorica Dăncilă

Alegri prezidențiale 2019. Înainte de turul 2, Gigi Becali a ținut să transmită tuturor românilor că „femeia în funcția de președinte nu are cum”.

Într-un interviu acordat astăzi, 13 noiembrie, Becli a subliniat faptul că Iohannis nu trebuie să se lupte cu Viorica Dăncilă pentru că este bărbat.

Întrebat de presă dacă este misogin, patronul FCSB a explicat că el doar respectă Biblia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Gigi Becali mai este de părere că Viorica Dăncilă nu poate avea idei bune în fața lui Klaus Iohannis: „Femeia în funcție de președinte nu se poate să fie ea, nu are cum!”

Citește și:

Gigi Becali declarație spumoasă: „Aşa vrea Dumnezeu. Eu fac rugăciuni şi cred că...”

NEWS ALERT | Gigi Becali, la DNA! Patronul FCSB, ținut aproape două ore la discuții de procurori! Prima reacție: ”Au fost niște declarații”

Schimbare uriașă la alegeri! Românii ar putea vota trei zile, la fel ca cei din Diaspora: „Trebuie să reechilibrăm situa... Klaus Iohannis anunță că organizează propria dezbatere electorală: "Vasilica Viorica Dăncilă a fost parte activă a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x