Antena Căutare

Gigi Becali s-a pocait din nou: "De acum incolo, eu o sa traiesc asa cum ii place familiei mele"

Gigi Becali s-a pocait din nou. Zice ca a avut timp de meditatie, departe de tara, acolo unde l-a gasit si sentinta judecatorilor. Becali a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru ca i-a sechestrat pe hotii care i-au furat masina. Cum a pus piciorul pe pamant romanesc, parlamentarul a stabilit cu jurnalistii o serie de reguli.

"Poate asa a vrut Dumnezeu sa-l lase pe Diavol sa ma palmuiasca putin ca sa devin mai smerit, pentru ca probabil o luasem cu trufia in sus", a spus Becali.

Condamnarea primita l-a facut sa reflecteze asupra propriei persoane si sa stabileasca o serie de reguli.

"De acum incolo, eu o sa traiesc asa cum ii place familiei mele. In ce priveste fotbalul, o sa vorbim o data pe saptamana la palat. In ce priveste politca, vorbim cand vreti voi, dar la Parlament. In ce priveste justitia si dreptatea mea o sa vorbesc la Curtea Europeana pentru Drepturile Omului. Voi nu mai puneti intrebari. Eu vorbesc!"

Cu toate acestea, recunoaste ca nu-i va fi tocmai usor sa respecte propriile reguli.

"Imi pare rau, intr-un fel, ca ma cam despart de voi, dar imi pare bine ca o sa am o viata mai linistita", a mai spus Becali.

Si, in stilul caracteristic, Gigi Becali cauta sa vada partea plina a paharului. Desi nu se mai fereste sa arate cat de mult l-a afectat pedeapsa de trei ani cu suspendare primita pentru sechestrarea hotilor care i-au furat masina.

"Poate ce s-a intamplat e posibil sa fie bine pentru viata mea, pentru viata mea de apoi. Dar pentru aici, inima mea e infranta. La revedere!", a incheiat politicianul.

Gigi Becali si-a aratat astazi furia fata de condamnarea primita pentru sechestrarea hotillor care i-au furat masina. Cei trei ani cu suspendare, insa, l-au facut pe omul de afaceri sa uite ca, in urma cu doar cateva zile, era hotarat sa ramana departe de Romania.

Astazi a revenit in tara, dupa o calatorie in Dubai si o deplasare cu Steaua in Olanda. Este mai hotarat ca niciodata sa-si faca dreptate la Curtea Europeana pentru Drepturile Omului.

"Completul celor cinci judecatori prin lege, legea este neconventionala si neconstitutionala si o sa vedeti ca o sa castig", a mai zis Becali.


Traian Basescu i-a facut deja programul viitorului nepot...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x