Antena Căutare

Ialomitianu da cu o mana si ia cu doua

Gheorghe Ialomitianu, ministrul de Finante, alaturi de fostii sai colegi de la Directia Generala a Finantelor Publice Brasov, a dat in mai multe rinduri in judecata Directia Generala a Finantelor Publice Brasov, solicitind acordarea unor sporuri.

In 28.04.2009, in dosarul 8370/62/2008, Curtea de Apel Brasov a decis ca o angajatii Directiei Generale a Finantelor Publice Brasov, intre care si Gheorghe Ialomitianu „in calitate de functionari publici, au dreptul la un salariu compus si din suplimentul postului si suplimentul treptei de salarizare, corespunzator art. 31 lit c si d din Legea 188/1999".

In prezent, se afla pe rolul Tribunalului Brasov un alt proces in care Gheorghe Ialomitianu si colegii sai se judeca cu Directia Generala a Finantelor Publice Brasov pentru acordarea unor drepturi salariale. Urmatorul termen este fixat pe 26 octombrie 2010.

Sursa: Jurnalul National

Anca Boagiu: "Vrem ca 90% din amenzile RAR si ARR sa mearga la intretinerea drumurilor si doar 10% la buget"... Senatorul PDL Gabriel Mutu a trecut la PSD...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x