Antena Căutare

Independentii si-au inscris partidul la tribunal: Sarbu, Oprea, Diaconescu si Nicolicea, in conducere

Grupul parlamentarilor independenti a depus, vineri, actele pentru inscrierea partidului Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei, cererea urmand a fi luata in discutie in 17 mai, de catre instanta Sectiei a V-a a Tribunalului Bucuresti.

Potrivit unor surse parlamentare, noul partid va fi condus de Marian Sarbu, ca presedinte, secondat de Gabriel Oprea, ca lider executiv, Cristian Diaconescu, ca presedinte de onoare si Eugen Nicolicea, ca secretar general.

Functia de prim-vicepresedinte, luata in calcul initial, ar urma sa nu mai fie cuprinsa in strctura de conducere a noii
formatiuni politice.

Independentii au adunat peste 120.000 de semnaturi desi, potrivit legii, erau necesare doar 25.000 din 20 de judete, plus Bucuresti.

Senatorul Liviu Campanu afirma, in 11 martie, ca urma sa se inregistreze la OSIM sigla UNPR, care contine "prescurtarea denumirii, pe un scut aflat in fata unei acvile ce tine in cioc o cruce".

Ca sedii de partid, UNPR are in Bucuresti doua cladiri inchiriate, una dintre ele urmand a gazdui sediul central al noii formatiuni, iar cealalta sediul organizatiei municipale UNPR Bucuresti care va fi condus de Neculai Ontanu, primar de sector 2.

Boc isi pune "permisurile" langa "almanahele" lui Vanghelie... HAOS! Executivul va putea modifica actele normative inainte ca ele sa intre in vigoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x