Antena Căutare

Inregistrarea USL, amanata de tribunal pentru 1 septembrie

Inregistrarea Uniunii Social Liberale a fost amanata, marti, de Tribunalul Bucuresti pentru data de 1 septembrie 2011. Decizia a fost luata dupa ce PSD si ACD au depus dosarul de inregistrare in data de 8 marti.


Reprezentantul legal al PSD si ACD in dosar senatorul PSD Dan Sova, a declarat, marti, pentru sursa citata, ca Tribunalul Bucuresti a dat un nou termen in acest caz intrucat s-a constatat o eroare de procedura in citarea intervenientilor.

"Judecarea nu s-a facut pe fond, ci s-a constatat ca dintr-o eroare sau o delasare a unui grefier nu s-a respectat procedura de citare a intervenientilor in dosar. Doi dintre ei trebuiau citati cu mentiunea ca trebuie sa plateasca taxa de timbru, fara de care petitia lor nu poate fi luata in considerare. Instanta a constatat ca cei doi au fost citati fara mentiunea platii de timbru si a dispus refacerea citatiilor", a explicat Sova.

Sursa: Antena3

Ioan Botis, candidatul PDL la Primaria Bistrita... PDL, acuzat de mita electorala in Neamt. Produse contra semnaturi si voturi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x