Antena Căutare

Ioana Basescu vrea "Miscarea Populara"

Fiica cea mare a presedintelui Basescu a cerut inregistrarea marcii "Miscarea Populara", domeniile asociate fiind educatie, instruire, divertisment, servicii stiintifice si tehnologice, crearea calculatoarelor, servicii juridice, personale si sociale, potrivit Buletinului Oficial de Proprietate Industriala care cuprinde cererile de inregistrari de marci depuse in perioada 7-13 aprilie.

Adoua categorie este reprezentata de "servicii stiintifice si tehnologice, precum si servicii de cercetare si de creatie, referitoare la acestea; servicii de analiza si de cercetare industriala; crearea si dezvoltarea calculatoarelor si a programelor de calculator".

O ultima categorie este cea reprezentata de "servicii juridice; servicii de siguranta pentru protejarea bunurilor si indivizilor; servicii personale si sociale oferite de catre terti, destinate sa satisfaca nevoile indivizilor".

Daca intre timp nu se va inregistra nici o opozitie din partea altor titulari de marci sau observatii din partea societatii civile, Ioana Basescu va obtine de la OSIM certificatul de inregistrare a marcii Miscarea Populara in luna septembrie a acestui an.

Sursa: Jurnalul National

UPDATE! Boc si-a asumat raspunderea pe Codul de Dialog Social si plafonarea salariilor... Demnitarii, obligati sa se trateze in tara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x