Căutare Live

Klaus Iohannis, declarație de ultimă oră! Când se vor relaxa măsurile, în România. „Este vorba despre sănătatea publică”

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că în România măsurile nu se vor relaxa decât atunci când țara va intra într-o „descreștere consistentă” a numărului de cazuri de COVID-19.

Klaus Iohannis

Șeful statului s-a referit la nemulțumirile din zona sectorului HoReCa, faţă de faptul că terasele au program limitat, iar restaurantele rămân închise. Președintele a precizat că Guvernul a adoptat deja diferite scheme de ajutor.

„Înţelegem foarte bine această preocupare din zona sectorului HoReCa. Pentru a veni în sprijinul lor, Guvernul a aprobat deja diferite scheme de ajutor şi va continua să elaboreze noi scheme de ajutor.

Însă aici e vorba de sănătatea publică, în condiţiile în care creşte numărul de bolnavi zilnic, noi măsuri de relaxare nu vor fi. Până nu intrăm într-o descreştere consistentă a epidemiei nu se vor lua măsuri de relaxare, dar în contrapartidă Guvernul va veni cu măsuri de sprijin economic”, a declarat preşedintele.

Klaus Iohannis, declarație de ultim moment despre alocații și pensii. „Nu e posibil să împarți bani care nu există”

Angajaţii din HoReCa au protestat miercuri, între orele 17-18, în faţa restaurantelor şi a teraselor unde lucrează, pentru a trage un semnal de alarmă asupra viitorului celor 400.000 de persoane care muncesc în această industrie.

Iohannis, despre obligația părinților de a semna o declarație, înainte de a-și trimite copiii la școală. „Trebuie să își asume răspunderea”​

„Ignoranţa autorităţilor este pe cale să ruineze una dintre cele mai importante industrii ale României! Dacă lucrezi în sau pentru industria Horeca participă la protestul de miercuri 19 august pentru a trage impreună un semnal de alarmă asupra viitorului celor 400.000 ce lucrează în această industrie”, au transmis reprezentanţii HoReCa.

În timpul conferinței de presă pe care a susținut-o, președintele României a primit și o întrebare ce i s-a părut „tendențioasă”. Detalii, AICI!

Iohannis, despre obligația părinților de a semna o declarație, înainte de a-și trimite copiii la școală. „Trebuie să își... Klaus Iohannis, declarație de ultim moment despre alocații și pensii. „Nu e posibil să împarți bani care nu există”...
Tort de morcovi cu mango și cremă de brânză
Pentru o zi aniversară, o zi onomastică sau pentru un weekend petrecut cu familia și...
Horoscopul zilei de 6 octombrie 2022. Leii iau o decizie dificilă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 octombrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodiac. În...
Parteneri
Tort de morcovi cu mango și cremă de brânză
Catine.ro
Ultimele știri
x