Căutare Live

Klaus Iohannis, declarație de ultim moment despre alocații și pensii. „Nu e posibil să împarți bani care nu există”

Președintele României, Klaus Iohannis, a declarat, miercuri, referitor la creșterea alocațiilor pentru copii și a pensiilor, că se vor căuta soluții pentru majorări ulterioare, după ce economia își va reveni.

Klaus Iohannis, declarație de ultim moment despre alocații și pensii. „Nu e posibil să împarți bani care nu există”

„Nimeni nu și-a dorit această epidemie, absolut nimeni nu și-a dorit o criză economică, dar aceasta a venit. Aici suntem. Evident că toată lumea își dorește să câștige mai bine, însă pentru a fi posibil trebuie să existe acești bani. Nu e posibil să împarți bani care nu există. Eu am spus de la început că nu putem să avem o situație în care categoriile cele mai vulnerabile să plătească nota de plată pentru epidemie și recesiune”, a declarat șeful statului.

Klaus Iohannis, declarație de ultimă oră! Când se vor relaxa măsurile, în România. „Este vorba despre sănătatea publică”​

Și atunci, cu toate că marea majoritate a economiștilor a repetat că nu se pot mări pensiile și alocațiile, am cerut soluții pentru a fi majorate, atât cât se poate, și iată că au venit cu soluții, majorare etapizată, iar majorarea punctului de pensie se realizează totuși. Este o majorare atât cât s-a putut acum. Când economia își va reveni se vor căuta soluții pentru majorări ulterioare”, a adăugat Iohannis.

Klaus Iohannis, la întrebarea: „Majorarea e suficientă pentru copii, 6 lei pe zi?”

Președintele a mai spus că și-r dori ca majorarea alocațiilor să fie mult mai mare, dar că acest lucru nu este posibil, în contextul crizei economice generate de pandemia de coronavirus.

Iohannis, despre obligația părinților de a semna o declarație, înainte de a-și trimite copiii la școală. „Trebuie să își asume răspunderea”

„Eu mi-aș dori mult mai mult, dar dorința singură nu rezolvă problemele financiare niciodată. Mi se pare această chestiune, abordarea PSD de a respinge pe bandă rulantă astfel de ordonanțe, de un populism grosolan. Ei știu la fel de bine că banii nu sunt, suntem în criză economică. Ca să vii în parlament ca opoziție să dărâmi actele normative care gestionează banii care au rămas, poate fi citit numai într-o cheie electoralistă. E pur și simplu o chestiune de iresponsabilitate”, a mai spus Klaus Iohannis.

În timpul conferinței de presă pe care a susținut-o, președintele României a primit și o întrebare ce i s-a părut „tendențioasă”. Detalii, AICI!

Moment stânjenitor pentru Klaus Iohannis, în direct! Întrebarea ce i-a pus capac președintelui: „Mi se pare tendențioasă... „Este extrem de important!” Procedura de suspendare a cursurilor în școli, în cazul „extinderii epidemiologie în comunit...
Parteneri
Ce este grăsimea abdominală. 4 motive care pot duce la apariția acesteia
Grăsimea abdominală, așa cum îi spune și numele, este acea grăsime care se acumulează în zona abdomenului. Cunoscută și drept grăsime viscerală, aceasta acaparează organele abdominale, printre care ficatul și intestinele. Aceasta este extrem de periculoasă pentru sănătatea noastră și poate duce la creșterea riscului de a face diabet.
Catine.ro
Ultimele știri