Antena Căutare

Ion Iliescu, despre protestul USL: "Greva parlamentara? Lupta politica nu se da in acest fel"

Ion Iliescu critica decizia membrilor USL de a intra in greva parlamentara si sustine si afirma ca activitatea din Parlament este un instrument al luptei politice. “Ce e aia greva parlamentara? Cred ca lupta parlamentara este un instrument al luptei politice si nu se paraseste campul de lupta in acest fel”, a declarat presedintele de onoare al PSD pentru cotidianului Ring

Fostul lider PSD a mai supus ca obiectivul opozitiei este de a provoca demiterea guvernului printr-o o limitare a prezentei in viata parlamentara apeland la " acele proceduri care sa duca la aceasta solutie fireasca"


"De fapt, acestea se si profileaza, nu greva propriu-zis, nu parasirea parlamentului, ci o limitare a prezentei in viata parlamentara numai pe acele proceduri care sa duca la solutia fireasca: demiterea guvernului", a a declarat Iliescu intr-un interviu acordat cotidianului Ring.

Referitor la condamnarea lui Adrian Nastase, fostul sef de stat a declarat ca totul i se pare "cusut cu ata alba". "Va face recurs si sper ca la judecata or sa fie capete mai luminate, sa nu se lase influentati, cred eu de presiunile politice care s-au facut in acest caz. El se afla momentan in proces, nu are de unde sa se mai retraga, vom vedea la recurs. In sine, repet, mi se pare totul cusut cu ata alba", a mai spus Iliescu.

foto: Intact Images

Basescu nici nu se gandeste sa-l schimbe pe Boc... Secretar-general PDL despre primarii USL din Bistrita-Nasaud: Sunt neputinciosi, slabanogi, handicapati psihic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x