Antena Căutare

Klaus Iohannis anunță că organizează propria dezbatere electorală: "Vasilica Viorica Dăncilă a fost parte activă a tuturor mârlăniilor pesediste"

Preşedintele Klaus Iohannis anunță că organizează o dezbatere electorală înainte de turul doi al alegerilor prezidențiale 2019. Președintele în funcție a declarat că Vasilica Viorica Dăncilă a fost parte activă a tuturor mârlăniilor PSD-iste şi se aştepată să fie tratată cu respect, ca şi când ar fi apărat democraţia şi pre români.

Klaus Iohannis anunță că organizează propria dezbatere electorală: "Vasilica Viorica Dăncilă a fost parte activă a tuturor mârlăniilor pesediste"
Klaus Iohannis organizează dezbatere electorală înainte de turul 2

A fost cel mai prost rezultat al PSD din primul tur din ultimii 30 de ani, a declarat preşedintele Iohannis, spunând că alegerile au însemnat o victorie pentru el şi o înfrângere pentru PSD.

Citește și:

Subiectul unei confruntări directe între cei doi candidaţi la fotoliul de la Cotroceni împarte România în două

"Bună seara tuturor,

După primul tur al alegerilor cred că e momentul să stăm și să analizăm ce s-a întâmplat, respectiv ce credem că se va întâmpla. Despre alegeri.. sunt mulțumit. Mulțumesc românilor care au venit într-un număr atât de mare la vot. Mulțumesc celor din diaspora.. s-a schimbat legislația și au avut la dispoziție trei zile de vot și secții peste tot prin lume. O mulțumire specială, personală, tuturor românilor care m-au votat pe mine. Noul guvern al lui Ludovic Orban a organizat bine alegerile și nu am avut incidente. Alegerile din primul tur au fost o victorie pentru mine și o înfrângere pentru PSD. A fost cel mai prost rezultat al PSD din ultimii 30 de ani. Acest PSD, care de 30 de ani e o piedică în dezvoltarea România, dar în ultimii ani, de când guvernează au reușit să ne ducă pe toți într-o stare de disperare. PSD a încercat să acapareze Justiția, Sănătătea, Educația.. au încercat să-și înșurubeze pilele și neamurile în toate instituțiile publice. Au atacat tot ce a funcționat în România. Dar românii le-au dat câteva lecții pesediștilor.

Suntem în curs de realizare a ceea ce am numit România normală. Primul pas semnificativ s-a făcut în 26 mai, la alegerile europarlamentare și la referendum. Am spus stop asaltului PSD asupra justiției. Apoi Parlamentul a spus stop guvernării pesediste. Duminica trecută românii au spus clar că nu mai vor PSD.

Doamna Vasilica Viorica Dăncilă a fost partea activă a tuturor mârlăniilor pesediste. A fost foarte activă când a fost vorba să facă zid împreună cu Guvernul împotriva unor persoane cu probleme penale. Asta a fost ușor de văzut. A fost o persoană activă în a activa împotriva românilor. E reprezentanta unui partid antidemocratic, care a activat împotriva României. Acum mimează candidatul democrat și se așteaptă să fie tratată cu mare respect ca și cum până acum ar fi apărat democrația și pe români. Nu accept o dezbatere cu o persoană care a promovat ce e mai rău în ultimii ani în România. Nu accept o dezbatere cu candidata acestui PSD. Eu îmi doresc o Românie fără PSD în instituțiile de conducere. Eu lupt pentru o Românie normală. În conceptul meu, nu e loc pentru un astfel de PSD și pentru o dezbatere cu un astfel de candidat".

Gigi Becali respectă Biblia : „Nu o votez pe Viorica Dăncilă! Ce să votez, femeie președinte, am luat-o razna toți?”... Iohannis, despre DNA: Lupta anticorupţie e necesară şi importantă. Dacă au fost abateri acolo, atunci aceste lucruri nu ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x