Căutare Live

Klaus Iohannis, despre organizarea alegerilor din 27 septembrie: „Campania electorală este destul de greu de organizat”

Preşedintele Klaus Iohannis a dezvăluit miercuri, ce părere are legat de posibila amânare a alegerilor din 27 septembrie, în contextul pandemiei de coronavirus.

Klaus Iohannis, despre organizarea alegerilor din 27 septembrie: „Campania electorală este destul de greu de organizat”

Iohannis a spus că este o discuţie legitimă dacă să organizăm sau nu alegerile din 27 septembrie, dar trebuie să despărţim discuţia politicianistă de discuţia pe fapte.

Potrivit preşedintelui, dacă pandemia de coronavirus nu se agravează şi se iau măsuri, putem organiza alegeri.

„Vreau sa despartim discutia polticianista de cea pe fapte. OMS a facut multe afirmatii si anunturi. Unul dintre anunturi ce pe mine ma ingrijoreaza este cel ce spune ca aceasta pandemie nu are mai multe valuri, ci un singur val mare, avand in vedere ca virusul nu are o ciclicitate in fucntie de anotimp si temperatura.

Este nevoie de alegeri pentru a reda legitimitatea aut locale. Pe de alta parte, suntem in mijlocl unei pandemii. Ce obtinem daca amanam acum alegerile: Intrăm poate in noiembrie/ decebrie/ ianuarie – poate se suprapune si gripa si poate si o iarna grea. Asa cred ca trebuie sa evaluam situatia”, a spus Iohannis.

Iohannis: Cred că la jumătatea lunii august situația ar trebui să fie evaluată și să reluăm discuția despre organizarea alegerilor

Preşedintele a afirmat că la jumătatea lunii august situaţia ar trebui evaluată şi să fie reluată discuţia referitoare la oportunitatea organizării alegerilor.

Ce se va întâmpla cu noul an școlar. Klaus Iohannis, declarație de ultimă oră! „Școala nu va începe în condiții normale”

„Sunt convins ca daca pandemia nu se agraveaza se pot organmiza alegerile. Actul de votare se poate realiza in conditii bune. Nu este mai complicat decat la cumparaturi. Campania electorala este destul de greu de organizat. Dupa parerea mea, pana la mijlocul lunii august trebuie sa tinem cont de toate acestea si atunci se va relua discutia”, a mai spus președintele.

Klaus Iohannis, despre ce se va întâmpla cu pensiile și alocațiile! „Ne găsim într-o situație complicată. Nu sunt bani pentru ce s-a propus inițial”

Preşedintele s-a referit şi la gestionarea pandemiei, anunţând că joi va avea o întâlnire cu ministrul de Interne, Marcel Vela, şi cu şeful DSU, Raed Arafat, pentru a evalua situaţia, în contextul în care s-a ajuns la 1.200 de cazuri de infectare zilnic. „Situaţia este extrem de gravă şi trebuie să fim conştienţi de necesitatea imperativă a ţinerii sub control a pandemiei”, a afirmat Iohannis.

Klaus Iohannis, despre ce se va întâmpla cu pensiile și alocațiile! „Ne găsim într-o situație complicată. Nu sunt bani p... S-ar putea reinstitui starea de urgență, în România? Klaus Iohannis: „Eu vreau să cred că există o altă soluție”...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri