Antena Căutare

Ce se va întâmpla cu noul an școlar. Klaus Iohannis, declarație de ultimă oră! „Școala nu va începe în condiții normale”

Președetele României, Klaus Iohannis, a declarat, miercuri, că școala „sigur” nu va începe normal, în România, în contextul pandemiei de coronavirus. 

Ce se va întâmpla cu noul an școlar. Klaus Iohannis, declarație de ultimă oră! „Școala nu va începe în condiții normale”

„Școala sigur nu va începe în condiții normale, fiindcă pandemia până în septembrie nu va dispărea.

Ar fi foarte complicat să avem numai școala online, și atunci ne îndreptăm spre un scenariu mixt, unde în funcție de condițiile locale vom avea fie mai mult online, fie școală clasică sau mixt”, a precizat șeful statului.

Klaus Iohannis, despre ce se va întâmpla cu pensiile și alocațiile! „Ne găsim într-o situație complicată. Nu sunt bani pentru ce s-a propus inițial”

Klaus Iohannis a anunțat că decizia definitivă cu privire la modul în care se vor deschide școlile pe 14 septembrie 2020 va fi luată săptămâna viitoare.

Klaus Iohannis, despre organizarea alegerilor din 27 septembrie: „Campania electorală este destul de greu de organizat”

„Am invitat pe premier, ministrul educației și mai mulți miniștri, pentru o discuție pe care o vom avea săptămâna viitoare, când sper că vom reuși să conturăm câteva scenarii pe care le vom comunica public. Deci dați-mi voie să vă dau săptămâna viitoare câteva răspunsuri mult mai in extenso”, a spus președintele.

Anunț îngrijorător despre COVID-19. Ce se întâmplă în cazul copiilor sub 10 ani? Specialiștii, nedumeriți: „Lucrurile nu... Mama șoferului sinucigaș care a distrus o familie, pusă la zid, pe Facebook! Ce a dezvăluit despre fiul ei. „De când s-a...
Cupluri zodiacale care devin mai puternice peste ani. Dragostea lor durează o viață întreagă
În „baletul cosmic”, anumite perechi zodiacale se angajează într-un dans care se...
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul online. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul...
Parteneri
Cel mai bun smoothie antiinflamator. Nutriționiștii îl recomandă pentru micul dejun
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x