Antena Căutare

Liderul FSLI: Boc si Funeriu ar trebui sa isi dea demisia dupa decizia CCR

Verdictul judecatorilor privind asumarea raspunderii de catre Guvern asupra Legii Educatiei ar trebui sa aduca dupa sine demisia atat a premierului Emil Boc cat si a ministrului Educatiei, Daniel Funeriu. Declaratia a fost facuta de Simion Hancescu, presedintele Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant.

"In mod normal, daca am trai intr-o tara normala, domnul Boc, specialist in drept, ar trebui sa-si dea demisia. Si, de asemenea, ministrul Educatiei. Presupunand ca eu as fi ministrul Educatiei in acest moment, prin absurd, la ora 14:00 as avea demisia depusa, pentru ca am fost compromis total de acest guvern. Sa vedem daca o va face", a declarat liderul FSLI.

Judecatorii Curtii Constitutionale au decis, miercuri, ca asumarea raspunderii de catre Guvern pe Legea Educatiei este neconstitutionala. Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a fost cel care a sesizat Curtea in acest sens.

Afacerea "Energie pentru sarbi", motivul schimbarii lui Videanu... Tariceanu, referitor la decizia CCR: "Este o palma pe obrazul Guvernului"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x