Antena Căutare

Liviu Campanu: "PDL a incercat sa-mi cumpere votul la motiunea de cenzura"

Senatorul Liviu Campanu sustine ca PDL a incercat sa-i cumpere votul la motiunea de cenzura. Campanu, fost membru UNPR, acum senator independent, afirma ca i s-a oferit postul de inspector scolar general in Botosani. Pentru ca a refuzat, in ziua votului, premierul Boc ar fi incercat sa il convinga sa nu sustina motiunea de cenzura.


Printr-un comunicat de presa, premierul neaga acuzatiile.

"Primul-ministru Emil Boc nu a realizat nici un demers care sa influenteze in vreun fel votul senatorului Liviu Campanu la motiunea de cenzura dezbatuta miercuri. Primul-ministru nu i-a promis functia de prefect al judetului Botosani senatorului Liviu Campanu si nu a incercat sa influenteze optiunea de vot a altor parlamentari", a precizat Ioana Muntean, purtatorul de cuvant al premierului.

Liviu Campanu sustine ca aceasta nu a fost singura incercare de mituire. Cu o zi inaintea votului asupra motiunii de cenzura, ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, i-ar fi oferit postul de sef al Inspectoratului scolar judetean Botosani. Ministrul Funeriu a dezmintit insa informatia, printr-un comunicat de presa.

Senatorul Liviu Campanu, fost vicepresedinte al UNPR, a anuntat cu o zi inaintea votului, ca va sustine motiunea de cenzura si ca demisioneaza din partid. El a fost exclus din UNPR a doua zi, dupa ce a votat "pentru" motiune.

Corneliu Vadim Tudor, reales presedinte al PRM... Elena Udrea si Emil Boc au planificat campania electorala a partidului pe credite cu garantii de stat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x