Antena Căutare

Liviu Dragnea, primul mic dejun la penitenciarul Rahova. Ce va avea de mâncare în fiecare dimineață

Liviu Dragnea a luat primul mic dejun la penitenciarul Rahova, după ce a petrecut prima sa noapte după gratii. Meniul pe care l-a avut de această dată nu va suferi prea multe modificări în timp.

Liviu Dragnea a luat primul mic dejun la penitenciarul Rahova, după ce a petrecut prima sa noapte după gratii. Meniul pe care l-a avut de această dată nu va suferi prea multe modificări în timp.

Puțin după ora 6.00, Liviu Dragnea a luat primul mic dejun în penitenciar, având la masă ceai, biscuți, margarină, marmeladă și ou.

Meniul zilnic din penitenciar nu va suferi prea multe modificări în timp. Uneori, oul va fi înlocuit cu o bucată mică de brânză.

Liviu Dragnea nu a scăpat de percheziția corporală. El a fost amprentat și fotografiat, face parte astfel din baza națională de date a detinuților din România, potrivit digi24.ro.

Dragnea va rămâne în carantină 21 de zile, o perioadă de observare a deținutului, la finalul căreia o comisie va stabili unde va fi închis fostul lider PSD.

La penitenciarul Rahova există un telefon fix în fiecare celulă, astfel că Liviu Dragnea ar putea vorbi la telefon oricând dorește.

Liviu Dragnea a ajuns la Penitenciarul Rahova, luni după-amiază, într-o maşină a poliţiei.

Pentru Liviu Dragnea vor urma încă doi ani şi patru luni, cel puţin, în spatele gratiilor. Acesta este primul termen la care preşedintele Camerei Deputaţilor şi al PSD poate cere eliberarea condiţionată, pentru bună purtare. Curtea Supremă l-a condamnat pe Liviu Dragnea, definitiv, la 3 ani şi 6 luni.

Victor Ponta în locul lui Liviu Dragnea? Șeful Pro România a făcut marele anunț în urmă cu puțin timp!... Rezultate alegeri europarlamentare 2019. BEC: PNL 26,33%. Vezi PSD și USR-PLUS...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x