Antena Căutare

Mazare despre scandalul PSD de la Senat: "Este o tiganeala romaneasca"

Primarul Constantei si presedintele PSD Constanta, Radu Mazare, a declarat ca scandalul dintre Mircea Geoana si conducerea partidului pe tema presedintiei Senatului este o "tiganeala romaneasca".

"Ati vazut ca nu m-am bagat, nu prea imi place povestea aia de la Bucuresti. N-am urmarit indeaproape sa vad ce se intampla, dar se intampla niste lucruri acolo care nu sunt normale, care nu-mi plac, nu stiu, sunt niste tiganeli care n-ar trebui sa existe. Pai, in PSD, nu de PSD vorbim, din partea lui Geoana, a conducerii, ca a depus cerere, ca n-a depus cerere, ca ala a vorbit in numele partidului, ca n-a vorbit, o tiganeala romaneasca despre care nici nu-mi face placere sa vorbesc", a declarat Mazare, potrivit Mediafax.

De asemenea, liderul PSD Constanta a estimat ca Geoana trebuia sa se retraga de la conducerea PSD in momentul in care a pierdut alegerile prezidentiale si nu trebuia sa mai candideze la un nou mandat in fruntea social-democratilor. Si a adaugat ca daca scandalul se va putea incheia numai cu plecarea unora dintre combatanti din PSD, atunci cel care trebuie sa plece este Mircea Geoana.

Biroul Permanent National al PSD a decis, luni, inlocuirea lui Mircea Geoana in functia de presedinte al Senatului cu Titus Corlatean. Geoana a refuzat sa plece de buna voie, schimbarea sa trebuind sa treaca de un vot in plen. Iar marti, presedintele PSD Victor Ponta a spus ca va cere excluderea lui Geoana din partid.

Foto: Intactimages

Ilie Sarbu (PSD): Geoana a tradat partidul, trebuie inlocuit. Il toleram deja de un an... Adrian Nastase: PDL, o secta unita in jurul unui guru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x