Antena Căutare

Mihai Razvan Ungureanu: "Nu am o mare apetenta pentru piscine"

Premierul Mihai Razvan Ungureanu a vorbit, luni seara la postul public de televiziune, despre planurile de guvernare pe care le propune la 100 de zile dupa ce a fost numit ca prim-ministru.

Acesta a precizat nu are o mare apetenta pentru construirea bazinelor de inot, iar fondurile destinate unor astfel de constructii vor fi redirectionate. Ungureanu cere totodata taierea cheltuielilor cu deplasari externe si targurile in strainatate.
"Nu suntem o tara de inotatori, nu am o mare apetenta pentru piscine sapate in diferite localitati", a spus Ungureanu, la postul public de televiziune.

Premierul a vorbit si despre masurile economice pe care le va implementa in viitor, referidu-se la infiintarea unui consiliu consultativ de afaceri si la scaderea CAS-ului.

"In 2 saptamani sper sa infiintam un consiliu consultativ de afaceri, ca o interfata intre guvern si mediul de afaceri. [...] Am in vedere scaderea CAS, sigur pentru angajati, poate si pentru angajatori, intr-o marja de 3 pana la 5%, in functie de capacitatea noastra de a ne permite asa ceva, care tine de felul in care exista bani la buget, si externa, in functie de conditiile de mediu economic si financiar", a mai declarat premierul.

Foto: Intact Images
Victor Ponta: Deja in jumatate din judetele tarii sunt incheiate toate candidaturile USL... Marian Vanghelie va candida la Primaria Sectorului 5...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x