Antena Căutare

Mircea Geoana: "Ion Iliescu este, pentru mine, un subiect inchis in catafalc si dus intr-o alta aripa a istoriei"

Mircea Geoana a declarat ca Ion Iliescu este, din punctul sau de vedere, "un subiect inchis in catafalc si dus intr-o alta aripa a istoriei".

"Nu ma intereseaza domnul Iliescu. Domnul Iliescu este deja, pentru mine, un subiect inchis in catafalc si dus in intr-o alta aripa a istoriei", a spus Geoana, comentand acuzele presedintelui de onoare al PSD, Ion Iliescu, care a declarat ca presedintele Senatului a fost de o "obraznicie fara seaman" in sedinta CExN a partidului.

"Geoana a intrat in partid fara sa stie ce este acela un partid. Nu a invatat nimic. El a contribuit la pierderea din 2004. In 2009 tot partidul a fost cel care l-a ajutat, iar el isi permite sa duca la pierderea unor alegeri. N-a explicat nici pana in ziua de astazi motivatia mersului lui in noapte la Vantu. Dupa toate astea, el nu invata nimic. A pierdut alegerile, a pierdut in partid si n-a tras innvatamintele necesare", a declarat Iliescu.

Foto: Intactimages

Geoana va ataca la Curtea Constitutionala revocarea sa de la sefia Senatului... Crin Antonescu despre Mircea Geoana: Se poate face politica si fara sa stai pe un loc care nu e al tau...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x