Antena Căutare

Orban, după ce alegerea lui Meleşcanu la conducerea Senatului a fost declarată neconstituţională: Alina Gorghiu este candidatul PNL pentru această funcţie

Liderul PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat miercuri, după ce alegerea lui Teodor Meleşcanu la conducerea Senatului a fost declarată neconstituţională, că Alina Gorghiu este candidatul PNL pentru această funcţie.

”Candidatul PNL pentru preşedinţia Senatului este Alina Gorghiu”, a afirmat Orban.

Alegerea lui Teodor Meleşcanu la conducerea Senatului este neconstituţională, a decis miercuri, Curtea Constituţională, după ce a amânat de mai multe ori pronunţarea pe acest subiect. Teodor Meleşcanu a declarat pentru News.ro că deocamdată are doar o comunicare a preşedintelui CCR şi că aşteaptă să vadă comunicatul Curţii şi motivarea şi apoi va avea un punct de vedere.

În 10 septembrie, Teodor Meleşcanu a câştigat şefia Senatului primind 73 de voturi, iar Alina Gorghiu, susţinută de opoziţie, a fost votată de 59 de senatori.

Un număr de 33 de senatori din ALDE, PNL,PMP, UDMR şi neafiliaţi au sesizat CCR în legătură cu alegerea lui Meleşcanu, din partea PSD.

Sursa : news.ro

CSM a stabilit calendarul pentru examinarea propunerilor de numiri la şefia Parchetului General, DNA şi DIICOT; avizele... Meleşcanu, după ce CCR a decis că alegerea sa la conducerea Senatului e neconstituţională: Până la publicarea în Monitor...
Parteneri
Zodiile care au o atitudine autoritară. Nu renunță niciodată la ideile lor
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x