Antena Căutare

Parlamentarii romani sunt dependenti de tehnologie

Parlamentarii romani au ajuns dependenti de tehnologie si se despart cu greu de smartphone-uri. In fiecare pauza din Parlament trimit si primesc zeci de email-uri sau se uita la fotografii si filme pe laptop-uri sau tablete.

Mircea Grosaru, deputat din partea minoritatii italiene, este un mare fan al tehnologiei de ultima generatie. „Imi usureaza f mult munca, as putea spune ca sunt legat. atat de computer cat si de telefon! Nu exista zi sa nu-l folosesc, dar cred ca 4-5 ore pe zi sunt in fata calculatorului”.

Nici colegul sau din comisia juridica, deputatul PSD Florin Iordache nu se lasa mai prejos. Are un smartphone si o tableta.

Si deputatul PNL Alina Gorghiu isi recunoaste viciul. A cazut in patima tehnologiei.

La o privire de ansamblu, Palatul Parlamentului aduce mai degraba cu un mall de produse high-tech. Exista si alesi care nu privesc cu ochi buni acest avant tehnologic.

“Important este sa fii smartmen sau smartwoman! Mie imi este suficient sa am un aparat, ca acesta, care este un aparat pe care il folosesc sa dau telefoane sa primesc telefoane si eventual sa dau si sa primesc mesaje”, sustine Madalin Voicu, deputatul PSD care nici nu vrea sa auda de un smartphone.

Ponta vrea sa participe la summit-ul UE privind politica bugetara cu mandat de la Basescu... Leonard Orban, respins de Parlamentul European pentru postul de la Curtea Europeana de Conturi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x