Antena Căutare

Ponta: Nastase m-a convins sa fac politica, iar Blair m-a convins CUM sa fac politica

Victor Ponta a facut luni mai multe declaratii dupa intalnirea pe care a avut-o cu fostul premier al Marii Britanii, Tony Blair.

Ponta a spus ca vizita fostului politician este un bun prilej de de a invata "cum sa faci politica" in contextul castigarii mandatului de premier al Romaniei.

"As vrea sa ma pregatesc pentru functia de premier invatand de la cel mai bun prim-ministru dat de Marea Britanie. [...] Adrian Nastase m-a convins sa fac politica, iar Tony Blair m-a convins CUM sa fac politica", a spus Ponta.

Liderul PSD a reiterat ideea pe care a afirmat-o luni, conform careia discursul sau politic ar trebui sa fie unul extrem de responsabil in ceea ce priveste economia, Blair confirmandu-i cumva programul economic pe care Ponta l-a pregatit pentru tara noastra.

''Am invatat multe lectii de la Tony Blair. Si cea mai importanta este ca, intr-o lume dominata de conflicte ideologice, a demonstrat ca putem avea crestere economica in acelasi timp cu un stat social puternic! Nu trebuie sa alegem intre una sau alta. Putem construi o societate si cu libertati economice, dar si cu egalitate de sansa. Si putem construi o societate care lupta impotriva inegalitatii nu doar in discursuri, dar si prin crestere economica si combarea excluderii sociale", a mai declarat Ponta.

Blair a participat in tara noastra la o serie de discursuri, vizitand atat sediul PSD, cat si palatul Victoria.

Foto: Intact Images

UPDATE! Mihail Boldea a ajuns in Romania. Fostul deputat PDL a fost retinut pe aeroportul din Amsterdam... Cezar Preda: "Premierul Ungureanu e responsabil pentru situatia din PDL"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x