Antena Căutare

Ponta: Udrea nu este romanca. Udrea traieste in lumea ei, a domnului Basescu si a celor foarte bogati

Presedintele PSD, Victor Ponta a discreditat-o sambata pe Elena Udrea printr-o serie de declaratii despre viitoarele alegeri si protestele de strada din ultimele zile. Elena Udrea a spus ca a-l schimba pe Emil Boc cu Victor Ponta nu este o solutie.

„Nu ma intereseaza ce spune Udrea. Cei care vor alege cu cine il schimba pe Boc sunt romanii, nu Udrea. Udrea nu-i romanca. Udrea traieste in lumea ei, a domnului Basescu si a celor foarte bogati care traiesc bine furand banii romanilor", a comentat Ponta.

Victor Ponta a comentat afirmatia Presedintele PSD a aratat si ca actuala putere este iresponsabila, rupta de realitate.

„Cei de la putere, la ora actuala, pot face orice. Reprezentantii oficiali, Udrea si ceilalti, ca si reprezentantii neoficiali de la TVR si de la Evenimentul Zilei, ne anunta ca dam bani, ca incitam la violenta. Este ceea ce face orice regim dictatorial in ultimele sale zile. Dar or sa plece, de bunavoie sau de nevoie" a mai declarat Ponta.

Foto: Intact Images

Sulfina Barbu: Le cer europarlamentarelor PSD si PNL sa-si tempereze sefii de partide, dar si sotii... UPDATE! USL ataca guvernul Boc in Parlamentul European...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x