Antena Căutare

Sulfina Barbu: Le cer europarlamentarelor PSD si PNL sa-si tempereze sefii de partide, dar si sotii

Sulfina Barbu, presedintele Organizatiei de Femei a PDL, le-a cerut europarlamentarelor PSD si PNL sa-si tempereze sefii de partide, dar si sotii, anunta Mediafax. Aceasta a spus ca agresivitatea cu care s-au molipsit femeile din PSD si PNL de la Ponta si Antonescu e surprinzatoare.

"In calitate de presedinte al Organizatiei de Femei a PDL, afirm ca e suprinzatoare agresivitatea de care s-au molipsit brusc femeile de la PSD si PNL de la colegii lor asa-zisi revolutionari Ponta si Antonescu. (...) Le cer europarlamentarelor PSD si PNL sa-si tempereze sefii de partide, dar si sotii, pentru ca e important pentru Romania sa ramana cu aceasta imagine la nivel european", a spus Sulfina Barbu.

Barbu a aratat ca este suprinzator cum colegele din PSD si PNL care activeaza la nivel european vin cu o actiune impotriva Romaniei, apreciind ca acest gest este similar cu a da un branci unui om care tocmai a iesit dintr-o prapastie.

"Este de neinteles cum femeile din PSD si PNL solicita sanctionarea Romaniei prin blocarea fondurilor europene, prin ridicarea dreptului de vot si prin aplicarea sanctiunilor financiare impotriva Romaniei si, in acelasi timp, le spun protestatarilor ca le rezolva problemele", a mai spus Sulfina Barbu.


Foto: Intact Images

Udrea iese la atac: Ponta plateste 40.000 de euro pentru raliu la Monte Carlo si 5000 de euro la Concertul de la Viena... Ponta: Udrea nu este romanca. Udrea traieste in lumea ei, a domnului Basescu si a celor foarte bogati...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x