Antena Căutare

Premierul Boc, huiduit de victimele inundatiilor

Premierul Emil Boc a fost huiduit, marti dupa-amiaza, de localnici din Dorohoi, unde a mers sa vada urmarile inundatiilor, sinistratii reprosandu-i ca nu mai au nici macar salarii din care sa isi poata reface casele distruse de ape.

Boc a mers in mai multe case din Dorohoi grav afectate de inundatii, iar oamenii l-au huiduit si i s-au plans de lipsa salariilor si a locurilor de munca, cativa dintre ei strigand: "Fie-va mila, domnule Boc", "Mai bine taiati-ne 100% decat sa ne lasati asa".

La un moment dat, premierul a fost oprit de o femeie care i-a spus ca locuinta sa, in care stateau 13 persoane, a fost distrusa complet de viituri. Premierul i-a raspuns: "Avem cateva case modulare. Din putinul pe care il avem o sa va ajutam".

Premierul Emil Boc a ajuns, marti dupa-amiaza, in jurul orei 17.00, in municipiul Dorohoi, grav afectat de inundatii, iar la iesirea din primarie, unde s-a intalnit cu autoritatile locale, a fost apostrofat de cativa tineri care i-au reprosat ca nu au locuri de munca.

Dupa ce a ajuns la Dorohoi, Boc a mers la primarie, unde a avut o intrevedere, cu usile inchise, cu autoritatile locale, iar la iesirea din sediul primariei a fost oprit de cinci-sase tineri care i-au reprosat lipsa locurilor de munca si i-au spus ca "de la Stefan cel Mare o sa porneasca revolutia".

Boc le-a raspuns: "Lasati ca scoatem noi tara la capat", punandu-i mana pe umar unuia dintre tineri.

Premierul are programat sa mearga si in alte doua localitati botosanene afectate de inundatii.

Sursa: www.jurnalul.ro

Foto: Intactimages

Traian Basescu a promulgat Legile austeritatii... PSD, PDL si Basescu se lupta pentru sefia SRR si a SRTv...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x