Antena Căutare

Presedintele Consiliului Judetean Iasi s-a inscris in UNPR

Fostul pesedist Constantin Simirad, presedintele Consiliului Judetean Iasi, s-a inscris in UNPR si va primi functia de vicepresedinte al Uniunii.

Biroul Politic Permanent National al UNPR l-a desemnat pe Simirad coordonator al organizatiilor din Regiunea de dezvoltare 1 Nord-Est, ce cuprinde judetele Bacau, Botosani, Iasi, Neamt, Suceava si Vaslui.

Iar "tandemul" Tudor Ciuhodaru-Constantin Simirad va reprezenta, potrivit UNPR, echipa castigatoare la Iasi, la alegerile locale viitoare, cei doi urmand sa fie sustinuti la Primaria Iasi si, respectiv, la sefia Consiliului Judetean.

Constantin Simirad a fostprimar al Iasului in mandatele 1992, 1996 si 2000, iar in 2008 el a castigat postul de presedinte al Consiliului Judetean Iasi, pe listele PSD.

In septembrie 2009 insa, Simirad a fost dat afara din PSD, dupa ce a anuntat ca il sprijina pe Traian Basescu in cursa prezidentiala.

Foto: monitorul.com.ro

Suspendarea lui Traian Basescu planuita de Opozitie, "oprita" de CCR... In PDL bate vantul remanierii in urma protestelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x