Antena Căutare

Presedintele PSD Targu Mures si-a dat demisia din toate functiile din partid

Omul de afaceri Florin Vlas, lider al PSD Targu Mures si vicepresedinte al organizatiei judetene, a demisionat din functiile detinute in partid, dar nu si din calitatea de membru.

Vlas si-a motivat gestul prin faptul ca a constatat ca echipa de conducedere a PSD Mures, formata din presedintele Alexandru Petru Fratean si din secretarul executiv Cornel Briscaru, "strica toata organizatia", care este "apatica" si chiar "moarta".

Potrivit lui Vlas, "picatura care a umplut paharul" a fost faptul ca luni, cand organizatia a fost invitata sa participle la manifestarile de Ziua Armatei, a trebuit sa mearga el sa depuna coroane, chiar daca a aflat tarziu, pentru ca presedintele filialei, Alexadru Petru Fratean, era la vanatoare.
El a precizat ca apoi si-a depus demisia la organizatia judeteana din functiile detinute, dar nu si din partid, ceea ce ii permite sa ramana consilier local.

"Cu echipa actuala nu voi reveni asupra demisiei. Cu tandemul Fratean - Briscaru organizatia este moarta", a declarat Vlas.

In replica, presedintele PSD Mures, Alexandru Petru Fratean, a declarat ca nu a fost la vanatoare in urma cu o zi, dar oricum nu conteaza, din moment ce demisia este un act unilateral.

"Demisia este act unilateral. Am luat act de demisia domnului Vlas, nu au relevanta motivele reale si nici justificarile de niciun fel, noi avem obiective serioase. Biroul Permanent Judetean va lua o decizie referitoare la organizatia municipala, probabil la inceputul saptamanii viitoare, vor exista o comisie si un interimar care sa organizeze alegeri. Obiectivul principal al organizatiei municipale va fi sa devina un competitor real in lupta politica", a spus Fratean.

El a precizat ca, indiferent cine a condus PSD Targu Mures, aceasta "niciodata nu a fost un competitor real pentru Primaria Targu Mures, iar lucrul acesta trebuie sa se schimbe".

In ceea ce priveste functia de vicepresedinte al filialei judetene a PSD detinuta de Vlas, Fratean a spus ca decizia va fi luata de Consiliul Judetean al partidului.
"Vom vedea ce decide Consiliul Judetean al partidului, nu ducem lipsa de vicepresedinti, avem vreo 15, conform statutului", a adaugat Fratean.

Sursa: Jurnalul National

Foto: zi-de-zi.ro

UNPR: Motiunea de cenzura a Opozitiei este un act demagogic... Vot cu scandal in Comisia de Munca: Femeile se vor pensiona la 60 de ani si barbatii la 64...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x