Antena Căutare

Prigoana: 5.000 de locuinte sociale pentru tineri, la sfert de pret

Silviu Prigoana a inceput in forta intrecerea electorala, anuntand vineri la sediului de campanie ca intentioneaza ca municipalitatea sa garanteze pentru banci achizitionarea de catre tineri a 5.000 de locuinte sociale la sfert de pret.

"In momentul de fata exista in jurul Bucurestiului aproximativ 10.000 de locuinte sociale terminate, finalizate. In discutiile pe care le-am avut cu bancile, municipalitatea ar putea prelua la jumatate de pret locuintele, chiar poate mai jos, pentru ca potentialul de vanzare al locuintelor a scazut drastic fiind problema creditarii. Exista acum un ansamblu rezidential langa Lacul Vacaresti, cu 2.400 deapartamente. Din discutia pe care am avut-o cu bancile gasim solutii pentru ca pana la sfarsitul anului sa achizitionam cu plata in rate pentru tineri locuinte la sfert de pret. E vorba de preluare de credite de catre municipalitate, municipalitatea garanteaza ca bancile primesc banii. Sunt 5.000 de locuinte in vizorul meu si mai sunt 10.000 in executie", a declarat Prigoana la inaugurarea sediului de campanie din centrul Capitalei.

Joi seara s-a dat startul campaniei electorale. Iar autoritatile au anuntat masurile speciale pentru aceasta perioada. Aproximativ 45.000 de cadre ale Ministerului de Interne vor fi arondate pentru corecta desfasurare a alegerilor.

Foto: Intact Images

Peste 100 de candidati, in cursa pentru Primaria Capitalei si cele de sector. Vezi LISTA completa!... Discutie Ponta-Basescu pe teme de politica externa: Nu este bine sa vorbim pe doua voci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x