Antena Căutare

Prigoana: "Cu drag as accepta sfaturi de la Basescu, dar lumea s-a schimbat in 8 ani"

Silviu Prigoana, candidatul PDL la Primaria Capitalei a declarat, miercuri, ca ar accepta "cu mare drag" sfaturi de la presedintele Traian Basescu, dar a precizat ca "lumea s-a schimbat in opt ani de zile mult", scrie Mediafax.

Desi considera ca situatia Bucurestiului s-a schimbat de cand Traian Basescu a fost presedinte, Prigoana spune ca ar discuta totusi cu presedintele.

"Trebuie sa fiu cretin ca, domn'e, nu vreau sa ma intalnesc cu presedintele, care a fost prima general un mandat si jumatate, cat a prins dansul. Eu am discutat cu toti primarii care au fost, ce probleme au avut, unde, sunt interesat de problemele astea care exista in administratie, ca e pacat sa ma duc acum pe un drum sa fac eu carare, cand exista un drum batatorit. As fi onorat sa ma cheme la o discutie pe tema asta, dar nu cred ca are timp in agenda. Un presedinte de stat e un presedinte de stat. Si asa i se dau agendele peste cap cu tot felul de neprevazute, ca apar neprevazute. O inmormantare la Suceava nu era in agenda. Apar tot felul si atunci iti dai agenda peste cap", a spus candidatul din partea PDL la Primaria Capitalei.


In legatura cu prezenta lui Traian Basescu luni noaptea in Modrogan, Prigoana a dat asigurari ca nu este decat o speculatie.

"Nu a fost, domn'e, acolo, eu nu m-am intalnit cu el. Eu nu am stat permanent acolo, din trei ore am stat o jumatate de ora. Am discutat cu o parte din BPN de povestea cu alegerile pe Bucuresti si cand au inceput sa discute de constructia pe tara m-am carat la mine jos", a mai spus pedelistul.


Foto: Intact Images

Surse: Doi parlamentari PDL de Timis ar urma sa plece la PNL... Premierul Ungureanu l-a convocat pe ministrul Borbely la Guvern...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x